Advies

RI&E

Iedere werkgever moet een RI&E actueel hebben. In de risico inventarisatie moeten alle risico's in beeld gebracht worden. Heeft u hulp nodig in het "lezen" van uw risico's of wilt u dit volledig uitbesteden. Wij helpen u graag.

Ontruimen

Om alle personen veilig uit een gebouw te evacueren is een goed ontruimingsprocedure noodzakelijk. Wij denken met u mee en adviseren hoe een duidelijk en begrijpelijk ontruimingsplan er uit moet zien.

Materiaal

Zoekt u een AED en ziet u door de bomen de AED die u wil niet meer. Wij leveren alle procuten die BHV gerelateerd zijn. Kijk naar onze mogelijkheden en scherpe prijzen.

Contactgegevens

Van Doesburg BHV
Meersteeg 3a
4191 NK Geldermalsen

: info@vandoesburgbhv.nl
: 0345-582428

Over ons

Wij zijn Van Doesburg BHV en verzorgen al meer dan 15 jaar trainingen door heel Nederland. Per jaar organiseren wij meer dan 500 trainingen gericht op veiligheid. Naast de BHV- EHBO- Kinder EHBO- Reanimatie opleidingen en herhalingen leveren wij op maat gemaakte workshops als Veiligheid & Preventie, Stop de Bloeding, Beheerder brandmeldinstallatie, Ploegleider BHV.
Wij zijn een deskundige partner en ondersteunen uw organisaties in het samenstellen van risico gerichte veiligheidstrainingen. Tijdens onze trainingen stellen wij de deelnemers centraal, zodat die de kennis en vaardigheden maximaal eigen kan maken. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd voor het type trainingen die zij geven en zijn gespecialiseerd in het positief motiveren en uitdagen van de deelnemers.
Lees meer over Van Doesburg BHV
Algemene voorwaarden
Privacy en AVG

©2022 - Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services