Meer Van Doesburg BHV

Wat ons onderscheid van andere BHV opleiders?

We onderscheiden ons door kennis, inzet, ervaring en kwaliteit. Om tot de gewenste kwaliteit te komen gaan wij met u in gesprek en kunnen we in samenspraak de juiste mogelijkheden voor uw organisatie selecteren. Dit kunnen specialistische trainingen zijn, ondersteuning in wet en regelgeving of de toevoeging van Blended Learning. Waar nodig ontwikkelen wij producten en bieden we aanvullende diensten om aan uw wensen te voldoen. De mogelijkheden laten zich niet vangen in een tekst. Graag maken wij met u een afspraak om alle opties te bespreken.

This image for Image Layouts addon

De Instructeurs.

Onze groep instructeurs bestaat uit een diversiteit van gedreven mensen die plezier hebben in hun werk. Dit plezier dragen zij over op de groep waardoor een prettige en veilige leeromgeving ontstaat. Binnen de groep hebben instructeurs verschillende specialisme. Wij selecteren de juiste instructeur voor uw training. Om de maximale kwaliteit te waarborgen zijn alle instructeurs landelijk gecertificeerd voor de betreffende specialisme. Dit varieert van Kader instructeur Oranje Kruis voor "eerste hulp" gerelateerde trainingen, BLS-AED-PBLS Instructeur Nederlands Reanimatieraad voor "reanimatie en AED" trainingen of Instructeur NIBHV voor BHV- Ploegleider- kleine blusmiddelen.

This image for Image Layouts addon

Fysieke Vaardigheden

Alle deelnemers krijgen bij onze trainingen maximaal de gelegenheid om de verschillende  vaardigheden eigen te maken. Het is een missie voor de instructeur om bij iedere groep de juiste balans te vinden tussen theorie en fysieke handelingen. Naast de instructie voorziet de instructeur de deelnemers ook van alle mogelijke trainingsmaterialen. Deze zijn ook in voldoende matte aanwezig, afgestemd op het aantal deelnemers. Hierdoor wordt de beschikbare trainingstijd actief benut en gaat er geen tijd verloren.

This image for Image Layouts addon

Onze klanten

Van Doesburg BHV heeft een zeer breed klanten bestand. MKB en zzp organisaties volgen vaak trainingen op basis van open inschrijving. Specialisaties hebben wij in de ouderen- en gehandicaptezorg, ziekenhuispersoneel, basis- en voortgezet onderwijs, bouw en constructie, light/audio/video/rigging, supermarktorganisatie, kinderdagverblijf/vso/tso/nso en oppasouders. Voor veel organisaties hebben wij een pasklaar product op de plank klaar liggen. Heeft uw organisatie maatwerk nodig of wensen die momenteel niet op de markt beschikbaar zijn. Daag ons dan uit om met passende en kwalitatieve oplossingen te komen.

This image for Image Layouts addon

Locaties

 

Ons kantoor is gevestigd in Geldermalsen. Vanuit hier worden de locaties en aanverwante zaken  voor de trainingen gepland. Door de jaren heen hebben wij een netwerk van trainingslocaties opgebouwd. Hierdoor kunnen wij snel een geschikte locatie bij u in de buurt selecteren. Ons netwerk loopt van Bergen op Zoom tot Groningen en van Venlo tot Assendelft. Heeft u de voorkeur om in-company te trainen dan is dat geen enkel probleem. De instructeurs zijn ingesteld op het werken op locatie. Met deze mogelijkheden kunnen we reistijden van deelnemers verkorten en hierdoor de gezamelijke ecologische voetafdruk verlagen.

Contactgegevens

Van Doesburg BHV
Meersteeg 3a
4191 NK Geldermalsen

: info@vandoesburgbhv.nl
: 0345-582428

Over ons

Wij zijn Van Doesburg BHV en verzorgen al meer dan 15 jaar trainingen door heel Nederland. Per jaar organiseren wij meer dan 500 trainingen gericht op veiligheid. Naast de BHV- EHBO- Kinder EHBO- Reanimatie opleidingen en herhalingen leveren wij op maat gemaakte workshops als Veiligheid & Preventie, Stop de Bloeding, Beheerder brandmeldinstallatie, Ploegleider BHV.
Wij zijn een deskundige partner en ondersteunen uw organisaties in het samenstellen van risico gerichte veiligheidstrainingen. Tijdens onze trainingen stellen wij de deelnemers centraal, zodat die de kennis en vaardigheden maximaal eigen kan maken. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd voor het type trainingen die zij geven en zijn gespecialiseerd in het positief motiveren en uitdagen van de deelnemers.
Lees meer over Van Doesburg BHV
Algemene voorwaarden
Privacy en AVG

©2024 - Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services