E-learning

Blended learning

Blended learning is een combinatie van fysieke training en online kennisoverdracht. Door een mix van leerstijlen kunnen deelnemers flexibel en op ieder moment kennis vergaren om maximaal voorbereid te zijn op de praktijkles.

Inloggen e-learning

Hier wordt u doorgestuurd naar ons e-learning platform. Heeft u een inlogcode via de e-mail ontvangen, dan staat hier uw training voor u geselecteerd. Succes met het doorlopen van uw training.

Demo e-learning

Bent u nieuwsgierig hoe onze e-learning is vormgegeven, hoe de lesstof wordt overgedragen? Met deze link komt u op de pagina van ons e-learning platform. Hier kunt u rustig ervaren hoe e-learning kan zijn.

Contactgegevens

Van Doesburg BHV
Meersteeg 3a
4191 NK Geldermalsen

: info@vandoesburgbhv.nl
: 0345-582428

Over ons

Wij zijn Van Doesburg BHV en verzorgen al meer dan 15 jaar trainingen door heel Nederland. Per jaar organiseren wij meer dan 500 trainingen gericht op veiligheid. Naast de BHV- EHBO- Kinder EHBO- Reanimatie opleidingen en herhalingen leveren wij op maat gemaakte workshops als Veiligheid & Preventie, Stop de Bloeding, Beheerder brandmeldinstallatie, Ploegleider BHV.
Wij zijn een deskundige partner en ondersteunen uw organisaties in het samenstellen van risico gerichte veiligheidstrainingen. Tijdens onze trainingen stellen wij de deelnemers centraal, zodat die de kennis en vaardigheden maximaal eigen kan maken. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd voor het type trainingen die zij geven en zijn gespecialiseerd in het positief motiveren en uitdagen van de deelnemers.
Lees meer over Van Doesburg BHV
Algemene voorwaarden
Privacy en AVG

©2024 - Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services