Kinder EHBO trainingen

Kinder-EHBO (Oranje Kruis):

Heeft u behoefte aan een gespecialiseerde eerste hulp training voor kinder-ongevallen?
Wij bieden u een training die volledig in het teken staat van ongevallen met kinderen en baby's.

Een kind lijk misschien op een kleine volwassenen, maar anatomisch zijn er wel degelijk verschillen. Deze verschillen hebben invloed op een juiste behandeling na een ongeval. Ook de aard van de situatie is bij kinderen anders dan bij volwassenen. Voorbeelden zijn een kraaltje in de neus of het verslikken van een baby.

De handelingen die tijdens de training worden aangeleerd zijn verschillende spoedeisende handelingen als:

  • controle van het bewustzijn
  • controle van de ademhaling
  • reanimatie (PBLS)
  • gebruik AED

Naast deze spoedeisende handelingen komen ook de minder spoedeisende handelingen aan bod zoals:

  • een verwonding
  • tand door de lip
  • kraaltje in de neus
  • koortsstuipen

Deze training wordt gegeven volgens de regels van Het Oranje Kruis, zodat u na het behalen van de training recht heeft op het certificaat van Het Oranje Kruis.

Dit is de meest uitgebreide Eerste hulp training voor kinderen en wordt o.a. door de GGD erkent voor verschillende subsidie regelingen.

Kinder-EHBO (Van Doesburg BHV):

Niet voor iedereen is de certificering van het Oranje Kruis noodzakelijk. Wij bieden u daarom dezelfde training ook aan met het Van Doesburg BHV certificaat.

Door de certificering in eigen beheer te houden kunnen wij de externe kosten per deelnemer besparen en u een aantrekkelijker tarief aanbieden.

Ondanks dat de inhoud en kwaliteit van de training gelijk is aan de Oranje kruis certificering, kunt u deze training niet gebruiken voor GGD gerelateerde subsidie regelingen.

Hiervoor verplicht de overheid u kiezen voor de Oranje Kruis certificering.

Kinder-reanimatie:

Bent u op zoek naar een reanimatie training die is gericht op kinderen en baby's? Wij hebben voor u de juiste cursus.

Kinderreanimatie wordt ook wel PBLS (Peadiatric Basis Life Support) genoemd.

In de PBLS training leert u hoe u reanimatie toepast bij baby's en kinderen. Ook leert u de handelingen die nodig zijn als een AED beschikbaar is tijdens de reanimatie van een baby of kind.

Er zijn verschillen in de reanimatie methode voor volwassen personen en die van kinderen. Baby reanimatie vereist weer andere vaardigheden van de hulpverlener. Denkt u maar eens aan de manier van beademen.

Hoe belangrijk is het dat u op het juiste moment beschikt over deze vaardigheden. Wat doet het met u zelf als u door oefening weet wat u wel of niet moet doen.

Certificaat van Reanimatieraad/ERC:

Naast de keuze voor de standaard Van Doesburg BHV certificering bieden wij u ook de mogelijkheid om de reanimatie les te certificeren door het ERC (Europees orgaan voor reanimatieonderwijs). Het ERC bepaald het kader waar de training aan moet voldoen.

Contactgegevens

Van Doesburg BHV
Meersteeg 3a
4191 NK Geldermalsen

: info@vandoesburgbhv.nl
: 0345-582428

Over ons

Wij zijn Van Doesburg BHV en verzorgen al meer dan 15 jaar trainingen door heel Nederland. Per jaar organiseren wij meer dan 500 trainingen gericht op veiligheid. Naast de BHV- EHBO- Kinder EHBO- Reanimatie opleidingen en herhalingen leveren wij op maat gemaakte workshops als Veiligheid & Preventie, Stop de Bloeding, Beheerder brandmeldinstallatie, Ploegleider BHV.
Wij zijn een deskundige partner en ondersteunen uw organisaties in het samenstellen van risico gerichte veiligheidstrainingen. Tijdens onze trainingen stellen wij de deelnemers centraal, zodat die de kennis en vaardigheden maximaal eigen kan maken. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd voor het type trainingen die zij geven en zijn gespecialiseerd in het positief motiveren en uitdagen van de deelnemers.
Lees meer over Van Doesburg BHV
Algemene voorwaarden
Privacy en AVG

©2024 - Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services