Naast alle volledige trainingen bieden wij u ook workshops waarin specifieke onderwerpen aan bod komen. In een aantal gevallen is het wenselijk dat naast de BHV-groep ook andere collega's kunnen handelen in een noodsituatie. De duur en inhoud van de workshop kan op voorhand worden bepaald.

De directie van een grote zorginstelling vroeg ons om een verkorte eerste hulp training te ontwikkelen. De gedachte van de directe was:

"Onze medewerkers werken dagelijks met meerdere cliënten. Wij willen dat iedere medewerker de eerste noodzakelijke hulp kan bieden als de cliënt iets overkomt".

Een volledig BHV of EHBO opleiding voor alle medewerkers zou teveel van de organisatie vragen.
Om te voldoen aan de wens van onze opdrachtgever hebben wij een e-learning samengesteld met een passende praktijk training. Na het behalen van de e-learning volgen de deelnemers een praktijktraining van 2 of 4 uur.

Heeft uw organisatie ook behoefte aan extra kennis om de algehele veiligheid te verhogen, wij gaan graag met u in gesprek om een passende oplossing te bieden.

Eerste hulp (verkort)

In deze training leert u verschillende handelingen die nodig kunnen zijn om eerste hulp te kunnen verlenen. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. De onderdelen zijn vooraf samen te stellen.

Kleine blusmiddelen

Waarschijnlijk heeft u op verschillende plaatsen kleine blusmiddelen binnen u w organisatie. Om vertrouwd te raken met het gebruik van kleine blusmiddelen bieden wij u en uw collega's om deze workshop op locatie te volgen.

Handelen bij verstikking

Heeft u zich wel eens verslikt? Mogelijk bent u wel eens bij een persoon geweest die zich verslikt. Snel en op de juiste wijze handelen kan van levensbelang zijn. Mogelijk werkt u met groepen waar verslikken/verstikken een verhoogd risico is. Met deze workshop leert u snel en effectief te handelen.

Gebruik brandmeldinstallatie

Is er in uw pand een brandmeldinstallatie aanwezig? Het is cruciaal dat meerdere personen weten hoe zij de brandmeldinstallatie kunnen aflezen, bedienen en mogelijk resetten. Dit is allemaal afhankelijk van de afspraken met gebouweigenaar en de brandweer. Met deze workshop leren wij hoe u de eerste noodzakelijke handelingen die u moet kunnen met de aanwezige brandmeldinstallatie.

Verkennen en Ontruimen

Binnen uw organisatie kan het wenselijk zijn om naast de BHV en EHBO mensen aanvullende personen voor ontruimen te training. In een verkorte training leert een instructeur hoe men zich veilig door een gebouw kan verplaatsen om vervolgens systematisch alle ruimtes te verkennen op een calamiteit en te starten met ontruimen.

Reanimatie en AED

Heeft u behoefte aan een training reanimatie en het gebruik van een AED? Volg hier deze workshop. U leert hoe u een bewusteloos persoon moet benaderen, u moet alarmeren, u de ademhaling controleert, u een reanimatie moet starten en hoe u een AED moet gebruiken.

Toepassen blusdeken

Een van de meest beschikbare blusmiddelen is de blusdeken. In de workshop "gebruik een blusdeken" gaat u een blusdeken toepassen op verschillende branden. Dit kan een brandende prullenbak zijn of een brandende persoon (oefenpop). In deze training leert u alle mogelijk- en onmogelijkheden van een blusdeken.

Veilig gebruik evacuatiestoel

Veel gebouwen in Nederland zijn voorzien van evacuatiestoelen. Hiermee kunt u niet-zelfredzame personen vervoeren en laten afdalen bij een trap. Hoe u een Evac chair of een Escape chair juist en veilig gebruikt leren wij u in deze workshop.

Contactgegevens

Van Doesburg BHV
Meersteeg 3a
4191 NK Geldermalsen

: info@vandoesburgbhv.nl
: 0345-582428

Over ons

Wij zijn Van Doesburg BHV en verzorgen al meer dan 15 jaar trainingen door heel Nederland. Per jaar organiseren wij meer dan 500 trainingen gericht op veiligheid. Naast de BHV- EHBO- Kinder EHBO- Reanimatie opleidingen en herhalingen leveren wij op maat gemaakte workshops als Veiligheid & Preventie, Stop de Bloeding, Beheerder brandmeldinstallatie, Ploegleider BHV.
Wij zijn een deskundige partner en ondersteunen uw organisaties in het samenstellen van risico gerichte veiligheidstrainingen. Tijdens onze trainingen stellen wij de deelnemers centraal, zodat die de kennis en vaardigheden maximaal eigen kan maken. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd voor het type trainingen die zij geven en zijn gespecialiseerd in het positief motiveren en uitdagen van de deelnemers.
Lees meer over Van Doesburg BHV
Algemene voorwaarden
Privacy en AVG

©2024 - Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services