Branche BHV

BHV Zorg en Welzijn

BHV Zorg en Welzijn

Werkt u in de zorg en welzijn? Heeft u behoefte aan een BHV training welke is toegespitst op de specifieke risico's op uw werk? Wij verzorgen voor u een passende BHV training, zowel de opleiding als de herhalingscursus. Zijn er voor uw organisatie aanvullende behoefte, bijvoorbeeld "eerste hulp bij rolstoelgebonden bewoners", dan voegen wij in samenspraak onderwerpen toe. Hebben medewerkers al vaardigheden in onderdelen van de bedrijfshulpverlening, dan kunnen wij voor deze onderdelen mogelijk vrijstelling verlenen. De mogelijkheden om de BHV training aan te passen aan de werksituatie zijn bijna eindeloos.

Neem contact met ons op
Zorg en Welzijn

BHV in het Onderwijs

Bent u werkzaam in het onderwijs en heeft u de verantwoording over groepen leerlingen. Om te voldoen aan wet en regelgeving moeten er voldoende opgeleide personen aanwezig zijn om de restrisico's uit de RI&E het hoofd te kunnen bieden. Waarschijnlijk is er maatwerk nodig om een juiste selectie van les en leerstof te bundelen in een trainen. Van Doesburg BHV heeft jaren ervaring in het verzorgen van maatwerk BHV trainingen gericht op het onderwijs. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Bouwnijverheid

BHV Bouwnijverheid

De bouw is helaas al jaar en dag een omgeving waar kleine en soms ook grotere ongevallen plaatsvinden. De laatste jaren hebben verschillende invloeden de risico bewustheid vergroot. In veel gevallen sluiten de algemene BHV trainingen onvoldoende aan bij de specifieke risico's op de bouw. Om aan deze behoeft te voldoen heeft Van Doesburg BHV een aantal maatwerk trainingen BHV voor op de bouw samengesteld. Naast de BHV training voor de bouw is het altijd mogelijk om de training verder te specialiseren als daar vanuit uw organisatie wensen voor zijn.

Neem contact met ons op
Retail

BHV voor het MKB

Momenteel zijn er bijna 1.5 miljoen geregistreerde bedrijven met een maximaal van 250 werknemers. Al deze bedrijven hebben vanuit de arbowet de verplichting om actief met hun BHV bezig te zijn. In veel gevallen betekend dat er 1 of meerdere personen de BHV training moeten volgen om tijdens calamiteiten te kunnen optreden. Door jaarlijks de BHV herhaling te volgen kan de werkgever aantoonbaar maken dat er aan de inzet voor BHV is voldaan.

Neem contact met ons op
Retail

Retail en detailhandel

In de detailhandel is de verhouding "personeel en kanten" verschillend met een kantoor. Klanten brengen extra risico's mee zoals onderliggende ziekte, moeilijk ter been, kinderen of kunnen zelfs onder invloed zijn. Een klant krijgt voor het betreden geen veiligheidsinstructie hoe men moet handelen bij calamiteiten of waar de vluchtwegen door het pand lopen. Met deze beperkingen moet de BHV wel rekening houden. Een aangepast BHV noodplan is hiervoor noodzakelijk en een reguliere BHV-training is vaak onvoldoende. Specifiek voor deze branche hebben wij een volledig trainingsprogramma wat aansluit op de risico's binnen de detailhandel.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Van Doesburg BHV
Meersteeg 3a
4191 NK Geldermalsen

: info@vandoesburgbhv.nl
: 0345-582428

Over ons

Wij zijn Van Doesburg BHV en verzorgen al meer dan 15 jaar trainingen door heel Nederland. Per jaar organiseren wij meer dan 500 trainingen gericht op veiligheid. Naast de BHV- EHBO- Kinder EHBO- Reanimatie opleidingen en herhalingen leveren wij op maat gemaakte workshops als Veiligheid & Preventie, Stop de Bloeding, Beheerder brandmeldinstallatie, Ploegleider BHV.
Wij zijn een deskundige partner en ondersteunen uw organisaties in het samenstellen van risico gerichte veiligheidstrainingen. Tijdens onze trainingen stellen wij de deelnemers centraal, zodat die de kennis en vaardigheden maximaal eigen kan maken. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd voor het type trainingen die zij geven en zijn gespecialiseerd in het positief motiveren en uitdagen van de deelnemers.
Lees meer over Van Doesburg BHV
Algemene voorwaarden
Privacy en AVG

©2024 - Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services