Training selectie

BHV

Wilt u bedrijfshulpverlener worden of heeft u een herhaling BHV nodig om uw kennis op peil te houden? Graag bespreken we de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Bekijk hier ons cursusaanbod.

EHBO

Wenst u meer specialistische kennis voor het verlenen van eerste hulp of zoekt u een opleiding zoals kinder EHBO of kinderreanimatie (PBLS)? Wij bieden de juiste trainingen en certificering voor uw situatie.

Kinder EHBO

Kinderenopvang en BSO organisaties hebben de verplichting om personeel te trainen in eerste hulp aan kinderen (EHAK). Wij verzorgen de opleiding en bijscholing met de vereiste diploma's.

Workshops

Heeft uw organisatie behoefte aan aanvullende vaardigheden of is het wenselijk om een verkorte training te volgen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Van Doesburg BHV
Meersteeg 3a
4191 NK Geldermalsen

: info@vandoesburgbhv.nl
: 0345-582428

Over ons

Wij zijn Van Doesburg BHV en verzorgen al meer dan 15 jaar trainingen door heel Nederland. Per jaar organiseren wij meer dan 500 trainingen gericht op veiligheid. Naast de BHV- EHBO- Kinder EHBO- Reanimatie opleidingen en herhalingen leveren wij op maat gemaakte workshops als Veiligheid & Preventie, Stop de Bloeding, Beheerder brandmeldinstallatie, Ploegleider BHV.
Wij zijn een deskundige partner en ondersteunen uw organisaties in het samenstellen van risico gerichte veiligheidstrainingen. Tijdens onze trainingen stellen wij de deelnemers centraal, zodat die de kennis en vaardigheden maximaal eigen kan maken. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd voor het type trainingen die zij geven en zijn gespecialiseerd in het positief motiveren en uitdagen van de deelnemers.
Lees meer over Van Doesburg BHV
Algemene voorwaarden
Privacy en AVG

©2024 - Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services