Blended-Learning

Blended-learning is de geïntegreerde combinatie van traditioneel onderwijs en online onderwijs. Vanaf 2012 hebben wij een eigen e-learning platform ontwikkeld. Op dit platform kunnen verschillende trainingen aangeboden worden. Deelnemers kunnen 24 uur per dag inloggen om de voor hun geselecteerde training te volgen. Tijdens het doorlopen van de training kunnen referentievragen toetsen of de deelnemer de voorgaande lesstof begrepen heeft om de training te kunnen vervolgen.

Alle eerste hulp en BHV gerelateerde trainingen vereisen naast kennis juist vaardigheden. Door blended-learning kunnen deelnemers vooraf alle theoretische kennis vergaren en zo voorbereid op de praktijktraining verschijnen. Door deze kennis al te bezitten kan de praktijktraining meer gericht worden op het uitvoeren van handelingen. Uit het verleden is gebleken dat bij de praktijktraining nog altijd instructie nodig is en aanvullende uitleg te geven na onduidelijkheden.

Na het behalen van een vooraf ingestelde score kunnen deelnemers een bewijs van deelname downloaden of uitprinten. Dit bewijs kan vervolgens dienen al toegangsbewijs voor de eventueel aansluitende praktijkles.

Door het platform volledig in eigen beheer te hebben kunnen wij u ook mogelijkheden bieden die bij andere opleiders onmogelijk zijn. We kunnen voor u bedrijfsspecifieke procedures toevoegen, uw huisstijl in de training verwerken en beeldmateriaal aanpassen om voor de deelnemers de beste binding en lesstof te bieden.

Graag vertellen wij u welke mogelijkheden we u kunnen bieden.

Contactgegevens

Van Doesburg BHV
Meersteeg 3a
4191 NK Geldermalsen

: info@vandoesburgbhv.nl
: 0345-582428

Over ons

Wij zijn Van Doesburg BHV en verzorgen al meer dan 15 jaar trainingen door heel Nederland. Per jaar organiseren wij meer dan 500 trainingen gericht op veiligheid. Naast de BHV- EHBO- Kinder EHBO- Reanimatie opleidingen en herhalingen leveren wij op maat gemaakte workshops als Veiligheid & Preventie, Stop de Bloeding, Beheerder brandmeldinstallatie, Ploegleider BHV.
Wij zijn een deskundige partner en ondersteunen uw organisaties in het samenstellen van risico gerichte veiligheidstrainingen. Tijdens onze trainingen stellen wij de deelnemers centraal, zodat die de kennis en vaardigheden maximaal eigen kan maken. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd voor het type trainingen die zij geven en zijn gespecialiseerd in het positief motiveren en uitdagen van de deelnemers.
Lees meer over Van Doesburg BHV
Algemene voorwaarden
Privacy en AVG

┬ę2024 - Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services